Gratis kontantkort

Precis som rubriken lyder så skriver vi på denna sida lite mer ingående om vad ett gratis kontantkort innebär och vilka mobiloperatörer som erbjuder sina kunder ett startpaket helt utan kostnad. Vi tillhandahåller även den absolut viktigaste informationen när det kommer till att beställa hem ett gratis kontantkort.

Lanseringen av mobiltelefonen har tagit marknaden och världen med storm. Majoriteten av alla människor i vårt land klarar sig idag inte utan sin mobiltelefon i vardagen. När mobiltelefonen kom så var det enbart för att kunna ringa till andra människor. Nästa funktion som kom var att du kunde skicka textmeddelande (nutidens sms) men utvecklingen går hela tiden framåt och nu för tiden kan man surfa på internet, titta på film, ladda ner appar och sköta allt från internethandel till bankärenden via sin mobiltelefon. Nu för tiden är samtalsfunktionen enbart en liten del av det man kan använda sin mobiltelefon till och den fungerar mer so en bärbar dator än som en telefon.

Marknaden går framåt i en rusande takt och i dag har alla ifrån unga barn till äldre pensionärer sina egna mobiltelefoner och kan nu använda den till otroligt mycket mer än att bara ringa och skicka sms. Man kan nu bl.a. surfa på internet, kolla på videoklipp, använda sociala medier och ladda ner ett stort utbud av appar till din smartphone.

För att kunna använda alla dessa funktioner var du än önskar så kommer du att behöva ett kontantkort till din telefon. Var bonuskod innehåller ett speciellt maximal bonus förslag vars mycket stora insättningar elr inge insättningsbonus. Och för det så behöver du ett simkort som du sätter in i din mobiltelefon för att din mobiltelefon ska kunna kommunicera med telemasterna och därmed kunna ringa samtal, sms:a och surfa på internet.


Hur du får ett gratis kontantkort

Du kan enkelt på nätet, via vår hemsida beställa ett gratis kontantkort till din mobil. Konkurrensen är tuff mellan operatörerna och tidigare så kostade ett startpaket inkluderat kontantkort runt 100 kr. Nu erbjuder mobiloperatörerna detta utan kostnad till sina förhoppningsvis blivande kunder. Och vi finns här för både operatörerna och kunderna. Vi hjälper operatörerna att få fler kunder genom att enkelt guida er till den mest prisvärda operatören för era behov. Och gör på så sätt operatören ett flertal tjänster. Bla att vi hjälper er som kund att välja rätt mobilabonnemang eller kontantkort direkt så att när ni väl blivit kunder hos en operatör så har ni förhoppningsvis jämfört noga och kommit fram till det bästa alternativet och på så vis blir ni troligtvis en långsiktig och trogen kund hos operatören och byter inte inom en snar framtid när ni funnit ett bättre och prisvärdare alternativ eftersom ni redan vet vad som finns och har valt utifrån det. Och vi bidrar självklart till fler kunder för operatörerna så inte nog med att vi ger operatörerna fler kunder så ger vi dem även långsiktiga kunder. För er som kund finns vi här för att ni ska kunna jämföra och finna det prisvärdaste alternativet för era behov. Och allt detta i slutändan för att ni skall spara in pengar och inte betala onödigt mycket för en specifik prisplan.


Måste jag byta telefonnummer?

Nej du behöver inte byta telefonnummer, du kan enkelt och smidigt flytta med ditt gamla nummer till ditt nya kontantkort och på så vis behålla samma nummer som innan. Förr i tiden var det vanligt att man inte kunde flytta över sitt telefon nummer när man bytte ifrån en operatör till en annan, men nu för tiden är operatörerna väldigt hjälpsamma och sköter hela processen åt sina kunder. Det tjänar alla i slutändan på, både operatören som framstår som godhjärtad i kundens ögon, och kunden blir nöjd för att denne får behålla sitt gamla nummer och slipper massa onödigt extra arbete med att skicka ut sitt nya nummer till alla sina vänner, och inte nog med det, man slipper lära sig ett nytt telefonnummer utantill.


Välj prisplan fritt

Den främsta fördelen som vi tjatat om här på sidan är att du har en stor valmöjlighet när det kommer till att välja prisplan. Du kan tanka på ditt kontantkort när du än önskar och det enda kravet är att du tankar på ditt kontantkort minst en gång per år, detta för att ditt kontantkort inte ska bli inaktiverat. En annan stor fördel idag jämfört med förr i tiden är att du på dem flesta abonnemang kan byta operatör när du som helst känner för det, för utan bindningstider och uppsägningstider så fungerar mobilabonnemanget idag mer som ett kontantkort fast med fast månadsavgift. Du tankar helt enkelt på ditt kontantkort med din prisplan automatiskt varje månad genom att betala fakturan. Precis som du gör med ett kontantkort, men att här kommer fakturan till dig istället för att du måste besöka den, genom att gå in på operatörens hemsida och tanka på ditt kontantkort. De flesta prisplaner som finns för dagens mobilabonnemang finns även för kontantkort så skillnaden är inte längre så stor. Och eftersom det inte finns varken bindningstider eller uppsägningstider längre på dem flesta mobilabonnemanget så byter du som sagt lika enkelt ut ditt mobilabonnemang som om det vore ett kontantkort. Operatörerna har helt enkelt gjort det väldigt enkelt för dig som kund att vara kund i dagens mobiloperatör värld.


Tanka på ditt kontantkort

Förr i tiden så var du tvungen att gå till närmsta affär för att kunna köpa en värdecheck där du fick en kod som du matade in med hjälp av din telefon för att tanka på ditt kontantkort. Nu går detta att göra väldigt enkelt både via operatörens hemsida men även i vissa fall direkt via din internetbank, beroende på vilken bank du har men du kan även välja att tanka den direkt via vår hemsida under tanka på.

Det enda som du behöver uppge är ditt telefonnummer som är kopplat till ditt kontantkort och sedan välja den prisplan som du önskar tanka på. Via vår hemsida och undersida tanka på kan du enkelt klicka dig in och sen genom att klicka på loggan tillhörande den operatören du använder dig utav så kommer du till operatörens hemsida och kan där enkelt välja prisplan du önskar att tanka på och sist så väljer du vilket saldo du vill tanka på. När allt detta är valt så skriver du in ditt telefonnummer och får sedan godkänna betalningen och ditt kontantkort är nu påfyllt med en ny månad av den prisplanen du precis valt. När du är inne på operatörens hemsida så kan du även välja att tanka på enbart surf eller enbart ny saldo om du enbart önskar det och inte önskar att redan förlänga din prisplan med 30 nya dagar. Du kan även på våran hemsida klicka in dig direkt via någon utav länkarna under operatörens loggor, och därigenom direkt komma till Extra Saldo, Extra surf eller direkt in till tanka på ditt kontantkort, detta är det smidigaste alternativet för dig som vet vilken prisplan eller typ av på tankning du vill utföra. Du kan även välja att komma in till Mobilpart på Värmlandsvägen i Karlskoga för att köpa ditt kontantkort eller tanka på din befintliga prisplan.


Mobilsurf till kontantkort

Självklart kan du även få tillgång till mobilsurf när du har ett kontantkort, beroende på vilken prisplan du väljer så erbjuds du mobilsurf under en begränsad period, oftast under en månads tid, räknat från tillfället du tankade på ditt kontantkort.

Önskar du därefter ny mobilsurf så tankar du bara på ditt kontantkort igen, precis som med ett mobilabonnemang, förutom att du slipper betala varje månad om du önskar ta ett uppehåll med din mobil. Du kan även beroende på vilken operatör du använder dig utav välja att enbart tanka på extra surf och inte förlänga hela din nuvarande prisplan. Operatörer som erbjuder detta är t.ex Comviq, Halebop, Hallon och Tre. Som vi nämnde ovanför så kan du enkelt via våran undersida Tanka på enkelt gå in och fylla på din mobilsurf eller även saldo om du nu skulle vilja göra det. Dem flesta operatörerna erbjuder idag sina kunder att kunna fylla på extra surf och saldo även för mobilabonnemang, men ett tips är att om du ofta behöver fylla på din prisplan med extra surf eller extra saldo så är det ett tecken på att du behöver gå upp ett steg i din prisplan, det vill säga skaffa en prisplan med antingen Fria samtal och fria sms om det är ringer och sms:ar du gör mycket om du inte redan har det. Eller en prisplan med högre surf pott i grundutbudet om det är därför dina pengar eller surf tar slut. Om din prisplan tar slut av någon annan anledning tex utlandssurf, betalsamtal eller någonting annat så kan det kanske vara smartare att tanka på en dyrare prisplan men utan fastpris för samtal och sms. Gå helt enkelt in på våran jämförelsedel och finn det bästa alternativet för dina vanor.

Klicka här för att välja vilken operatör du vill tanka på.


Jämför alla kontantkort

Du kan enkelt läsa och jämföra alla mobiloperatörer och prisplaner genom att använda våran jämförelsetjänst genom att klicka här. Då kan du snabbt och smidigt utesluta dem dyra prisplanerna och fokusera på att läsa mer om prisplaner som faktist intresserar dig. Genom att sotera prisplanerna och operatörerna efter den billigaste först utefter hur mkt surf du önskar och om du vill ha ett fastpris abonnemang eller kontantkort eller ett simkort med rörliga kostnader så kan du snabbt och enkelt finna fram till det mest effektiva kontantkortet eller mobilabonnemanget som passar dig. Passa även på att kicka in på våran jämförelse del för mobilabonnemang och jämför runt lite där och kanske du bestämmer dig för ett mobilabonnemang istället för ett kontantkort. Du har massa pengar att tjäna genom att jämföra mobilabonnemang och komma fram till det billigaste mobilabonnemanget och sedan beställa ett gratis kontantkort. Vi önskar dig lycka till i att finna det bästa och billigaste kontantkortet för dig.

 • Sveriges nöjdaste kunder flera år i rad
 • Sveriges bästa täckning, ingår i Telias nät
 • Fria sms till hela världen

Mer info & beställ


 • Världsledande mobiloperatör i Europa
 • Fri surf på musikstreaming som Spotify
 • Ungdomsdeals för dig mellan 18-27 år

Mer info & beställ


 • Sveriges billigaste Fastpris
 • Först i Sverige med kontantkort sedan år 1997
 • Supersnabb surf, upp till 80 mbit/s i 4G-nätet

Mer info & beställ


 • Bland Sveriges billigaste prisplaner
 • Exklusiva student och senior-rabatter
 • Alltid fast pris

Mer info & beställ