BESTÄLL ETT GRATIS KONTANTKORT FRÅN HALLON

BESTÄLL ETT GRATIS KONTANTKORT FRÅN HALLON

Prisplanen Rubbet Mellan kontantkort ifrån Halebop 

Ett Rubbet Mellan prisplan med medföljande kontantkort ifrån Halebop kan du väldigt enkelt beställa hem genom att klicka vidare på ”Läs mer & beställ”via vår hemsida simkort.se är du däremot mer intresserad av ett mobilabonnemang så kan du surfa in på www.mobilabonnemanget.se för mer information. Beställningen av både kontantkorten och mobilabonnemangen sker direkt på mobiloperatörens hemsida men först rekommenderar vi dig att först noggrant jämföra kontantkort på våran sida för att komma fram till den bästa prisplanen för dig och ditt användande. När du sedan mottar ditt kontantkort är det enda du behöver göra att tanka på simkortet med just den specifika summa pengar och den prisplanen du vill använda dig utav så att du t.ex. kan använda dig fritt av sms och mms och få fria samtal och fri surf med mera. Du kan alltid byta prisplan på ditt kontantkort när du vill och känner för det.

Passa på att beställa den prisvärda prisplanen Rubbet Mini och få ett gratis startpaket ifrån halebop direkt i brevlådan

Du vet vell att du enkelt kan få hemskickat ett helt gratis kontantkort ifrån Halebop med startpaket och prisplanen Rubbet mini genom att beställa det direkt här på våran webbsida efter att du jämför kontantkort och kommit fram till att Rubbet mini är det bästa alternativet för dig. Du kommer då till Halebops webbplats när du klickat läs mer och beställ där du sedan slutför beställningen av ditt gratis kontantkort med prisplanen Halebop Rubbet Mini.

Ett gratis kontantkort med prisplanen Halebop Rubbet Mini passar perfekt till dig som inte vill teckna ett dyrt jämför mobilabonnemang eller bara vill komma undan från långa tråkiga bindningstider och dyra fakturor. Har du tidigare haft ett mobilabonnemang och vill byta över till kontantkort så kan du alltid helt gratis göra en nummer flytt snabbt och enkelt.

Det samma gäller för ett gratis kontantkort med Halebop Rubbet Stor prisplan

Läs mer om dem olika prisplanerna på våran sida och jämför kontantkort och se vilken prisplan som passar bäst för dig, du kan nu beställa hem alla prisplaner gratis och få ett gratis simkort med tillhörande startpaket direkt i brevlådan som du sedan kan tanka på med valfri prisplan och summa du känner att du vill ringa för. Börja med att besöka våran hemsida och jämför kontantkort, och när du kommit fram till den bästa prisplanen för ditt användande så beställer du hem ett gratis simkort och när du fått hem det i brevlådan så tankar du på det med valfri prisplan och så är du igång att kunna börja ringa. Ta med ditt gamla nummer samtidigt så slipper du onödigt krångel med kontakter och telefon nummer. Har du en trasig mobiltelefon så passa på att laga den på  www.mobilpart.se samtidigt som du byter kontantkort eller mobilabonnemang till den.

Beställ hem det populära Halebop Vänner kontantkort, nu helt gratis kontantkort med prisplanen Halebop Vänner.

Nu med prisplanen vänner så ringer du och smsar väldigt förmånligt till alla dina Halebop vänner.

Passa på att gå in och jämföra denna prisplanen och beställ hem ett gratis kontantkort direkt till din brevlåda.


 • Sveriges nöjdaste kunder flera år i rad
 • Sveriges bästa täckning, ingår i Telias nät
 • Fria sms till hela världen

Mer info & beställ


 • Världsledande mobiloperatör i Europa
 • Fri surf på musikstreaming som Spotify
 • Ungdomsdeals för dig mellan 18-27 år

Mer info & beställ


 • Sveriges billigaste Fastpris
 • Först i Sverige med kontantkort sedan år 1997
 • Supersnabb surf, upp till 80 mbit/s i 4G-nätet

Mer info & beställ


 • Bland Sveriges billigaste prisplaner
 • Exklusiva student och senior-rabatter
 • Alltid fast pris

Mer info & beställ