Gratis kontantkort beställ nu

Gratis kontantkort beställ nu

GRATIS KONTANTKORT

 

Hur du beställer ett gratis kontantkort via webben

Du vet vell att du idag kan på ett enkelt sätt beställa hem olika kontantkort från våra olika mobiloperatörer gratis via webben. Till skillnad från att betala för ett startpaket i butiken kan du istället beställa hem det direkt till brevlådan gratis via nätet direkt från deras respektive hemsidor.

Det är ingen skillnad på startpaketen när du istället beställer dem via nätet förutom att du får vänta någon dag extra pga postens leveranstider, men klarar du av att vänta så är det helt klart det sättet vi rekommenderar. När du sedan fått hem ditt kontantkort kan du enkelt tanka på det via webben med den summan du vill kunna använda dig utav. Beroende på vilken prisplan du väljer så får du olika utbud och priser och även giltighetstiden som vanligtvis varar i en månad 30-31 dagar.

Du kan enkelt byta prisplan varje månad beroende på hur ditt användande ser ut och behöver inte beställa hem ett nytt kontantkort utan använder dig av samma simkort varje gång och behåller samma nummer. Du kan via vår hemsida jämföra olika kontantkort för att se vilket som passar dig bäst i dagsläget.

 

Olika kontantkort med 4G

Dem flesta mobiloperatörerna erbjuder idag kontantkort med 4G teckning. Med ett simkort med 4G får du en kombination av både 2G GSM 3G och även 4G.

Till skillnad från ett 3G simkort får du med ett kontantkort med 4G den högsta överföringshastigheten överallt när du surfar och ringer och även din 3G fungerar bättre. På dem platser som inte har täckning för 4G så går den automatiskt över till 3G nätet, samma gäller när det inte finns täcking för 3G då kopplar den automatiskt över till GSM 2G nätet. Se även över om din mobiltelefon fungerar med det nya 4G nätet innan du beställer ett gratis kontantkort.

 

Välj ett 4G simkort för den högsta möjliga överföringshastigheten

Med överföringshastigheten syftar vi på den hastigheten som informationen transporterar med  emellan 2 platser. Då du skall välja mellan ett kontantkort / simkort med 4G eller utan 4G behöver du börja med att utgå ifrån hur mycket surf och data du använder i din vardag. Om du främst använder ditt simkort för att ringa samtal och smsa behöver du beställa ett kontantkort anpassat för detta ändamålet. Om du däremot använder dig utav flera tjänster som däremot kräver mycket mer kapacitet, som tillexempel att streama mycket musik via itunes eller spotify och ser mycket på film via din mobiltelefon, så kommer ett simkort / kontantkort kompatibelt med 4 G att vara ett väldigt bra alternativ för just dig.

 

Se till så att din telefon stödjer ett 4G simkort innan du beställer ett gratis simkort.

Innan du bestämmer dig för att beställa hem ett gratis kontantkort till din postlåda med 4G är det en fördel om du först kollat så att din mobiltelefon först stödjer 4G nätet. Dem allra flesta nya moderna telefoner i dagsläget stödjer vanligtivis 4G nätet men bara för att inte spendera onödiga pengar på ett 4G kort så är det bra om du kollar upp detta först. Alla nya Iphone, Samsung mm stödjer 4G kontantkort.

 

Få mycket bättre kontant med ett 4G kort än med ett 3G kort på dem flesta platserna

Med tanke på att ett 4G simkort och ett 3G simkort arbetar under två olika mobilnät med olika frekvenser så ger dem även såklart olika bra teckning när det gäller mobilsurf. När 3 G nätet på väldigt många platser blir väldigt högt belastat och ofta överbelastat kan du därför ibland få mycket bättre mobiltäckning med ett kontantkort med 4G teckning. Generellt sett så är den nya 4 G-täckningen bra mycket bättre i stora och medel stora svenska stadsdelar, men alla mobiloperatörer arbetar hårt och ihärdigt med att göra 4G-täckningen bättre i alla delar i hela landet.

 

År 2020 förväntas det nya 5G nätet vara färdigt i Sverige

Enligt uppgifter från den Internationella Tele unionen så förväntas det att arbetet med det nya 5G nätet att vara färdigt omkring året 2020. Enligt vissa spekulationer så kommer hastigheten med det nya 5G nätet att förbättras en hel del. Många av dagens mobiloperatörer kommer förhoppningsvis att erbjuda ett gratis kontantkort även det med 5G teckning den dagen det väl lanserats på marknaden och du kommer förhoppningsvis inom några år även kunna beställa hem ett gratis kontantkort med 5G.


 • Sveriges nöjdaste kunder flera år i rad
 • Sveriges bästa täckning, ingår i Telias nät
 • Fria sms till hela världen

Mer info & beställ


 • Världsledande mobiloperatör i Europa
 • Fri surf på musikstreaming som Spotify
 • Ungdomsdeals för dig mellan 18-27 år

Mer info & beställ


 • Sveriges billigaste Fastpris
 • Först i Sverige med kontantkort sedan år 1997
 • Supersnabb surf, upp till 80 mbit/s i 4G-nätet

Mer info & beställ


 • Bland Sveriges billigaste prisplaner
 • Exklusiva student och senior-rabatter
 • Alltid fast pris

Mer info & beställ