GRATIS KONTANTKORT FRÅN HALLON

GRATIS KONTANTKORT FRÅN HALLON

Så beställer du hem ett Halebop gratis kontantkort 

Här på våran hemsida har du möjligheten att beställa hem ett helt gratis Halebop simkort med startpaket. Du kan först och främst enkelt använda dig utav våran tjänst för att  jämföra alla Halebops kontantkor i våran tabell och sedan enkelt beställa hem det kontantkort som passar bäst för dig. För att beställa hem ett gratis kontantkort på enklast sätt ifrån Halebop klickar du bara på läs mer och beställ till sidan av var enskild prisplan. Du förflyttas då till Halebops egna webbplats snabbt och kan där läsa mer om det specifika kontantkortet du valt för att sedan slutföra ordern och sätta dig och sedan vänta på ditt nya kontantkort om 1-2 dagar skall landa i brevlådan. När du efter ett par dagar får ditt kontantkort i brevlådan behöver du enbart tanka på ditt simkort med summan och prisplanen du bestämt dig för. Om du skulle märka att du vill ha mer eller mindre surf eller en annan prisplan så ändrar du enkelt prisplan helt gratis utan extra kostnad.

Ett simkort från Halebop passar bäst till dig som inte har möjligheten att teckna ett mobilabonnemang eller om du tex har en sommarstuga som du ibland besöker och behöver en annan prisplan eller bara vill ha koll på ditt användande ur ekonomisk synpunkt. Med ett kontantkort ifrån Halebop så kommer du aldrig belastas utav oförutsedda utgifter eller dyra mobilräkningar. Avgifterna för att använda din telefon för att ringa samtal, skicka sms och använda din telefon till att surfa med så dras det direkt från det på tankade beloppet du tidigare har laddat ditt kontantkort med. Om du haft ett mobilabonnemang tidigare och istället vill byta till ett gratis kontantkort ifrån mobiloperatören Halebop, så vill du självklart behålla ditt gamla telefon nummer så kan du självklart flytta med ditt nummer till Halebop kontantkort utan någon extra kostnad, detta fungerar självklart lika bra från vilken operatör som helst. Så även om ditt tidigare abonnemang var hos Tele2, Telenor, Halebop, Tre (3) så fungerar det lika bra.

 

Så beställer du hem ett gratis Halebop kontantkort med prisplanen Hallå

Du vet vell att du enkelt kan beställa hem ett eller flera Hallå kontantkort helt gratis ifrån Halebop direkt via vår hemsida genom att först jämföra kontantkort och sedan enkelt klicka på beställ. Du förs då vidare till Halebops egen webbsida och slutför där beställningen av ett helt gratis kontantkort med den prisplanen du valt, tex Halebop hallå. När du efter ett par dagar har fått hem ditt simkort med prisplanen Halebop Hallå kontantkort så kan du fortfarande välja om du vill ha prisplanen Halebop hallå eller ändra dig genom att tanka på med en annan prisplan. Det kostar aldrig något extra att ändra prisplan. 

 

Kontantkort lösningen Halebop Hallå kontantkort passar utmärkt för dig som vill slippa onödiga abonnemang med krångliga fakturor, bindningstider och uppsägningstider, med ett kontantkort gör du alltid som du vill och ringer och sms:ar så mycket som du tankar på och kan byta kontantkort, operatör eller prisplan så ofta du vill.


 • Sveriges nöjdaste kunder flera år i rad
 • Sveriges bästa täckning, ingår i Telias nät
 • Fria sms till hela världen

Mer info & beställ


 • Världsledande mobiloperatör i Europa
 • Fri surf på musikstreaming som Spotify
 • Ungdomsdeals för dig mellan 18-27 år

Mer info & beställ


 • Sveriges billigaste Fastpris
 • Först i Sverige med kontantkort sedan år 1997
 • Supersnabb surf, upp till 80 mbit/s i 4G-nätet

Mer info & beställ


 • Bland Sveriges billigaste prisplaner
 • Exklusiva student och senior-rabatter
 • Alltid fast pris

Mer info & beställ