Gratis Kontantkort och gratis simkort

Gratis Kontantkort och gratis simkort

 

Ett kontantkort är raka motsatsen till ett vanligt mobilabonnemang, men det fungerar egentligen på precis likadant sätt i praktiken. Den stora skillnaden på ett vanligt kontantkort och ett fast mobilabonnemang är att när du tankar på ett vanligt kontantkort med ett förhållande vist lågt förutbestämt belopp som du sedan får använda och när din påladdade pott sedan är slut så väljer du helt och hållet själv när du igen önskar att tanka på ditt simkort igen för att återigen kunna använda det. Har du fria sms med ditt kontantkort kan du använda det i en hel månad även om din samtalspott nått sitt slut.

 

Som sagt ipraktiken fungerar det precis likadant som ett abonnemang du har ett gratis simkort som du placerar i din mobil eller surfplatta, simkortet har självklar i sin tur ett unikt telefonnummer kopplat till sig exakt som med ett mobilabonnemag.

Gratis Simkort

Vad är då ett simkort för någonting? Ett vanligt simkort består av ett litet micro-chip med en liten bit plast runt omkring sig, detta lilla micro chip har ett unikt telefonnummer som är kopplat till sig. Det går även givetvis att koppla om ett telefonnummer till ett annat simkort om du skulle vilja byta ut ditt telefonnummer någon gång framöver i framtiden. 

 

Ditt simkort är väldigt smart konstruerat då du även kan lagra hela din telefonbok med dina sparande kontakter och telefonnummer direkt på ditt simkort istället för direkt i din mobiltelefon, det finns dock en liten begränsning här med hur mycket man kan lagra, men du kan enkelt spara upp till ett par tusen nummer utan några som helst problem. 

 

Trots att denna nya teknologi så väljer allt flera av operatörerna att skicka ut ett helt gratis kontantkort till dig utan någon som helst kostnad för varken frakt eller porto eller några startkostnader, ett väldigt smart marknadsföringsdrag för operatören. 

 

Med ett grattis simkort och kontantkort till din mobiltelefon och surfplatta oavsett märke eller modell är något som vi gärna kan hjälpa dig med att beställa hem till din brevlåda via ett enkelt klick. Vi på simkort.se strävar alltid efter att hjälpa till på hemsidan och att kunna erbjuda dig som kund att ringa billigare med din mobil eller annan enhet som har möjlighet för ett simkort. På våran hemsida kan du jämför kontantkort och hitta den operatören och prisplanen som passar just dig bäst helt enkelt både med tanke på surf, kostnad, bindningstider samtal och sms utbud. 

 

På våran sida har vi enbart valt att lista de olika mobiloperatörerna som erbjuder dig som kund ett gratis simkort / kontantkort till sina aktuella eller blivande kunder. Du som kund eller blivande kund är trots allt på väg att bli en ännu mer betalande kund och då tycker vi att det minsta din mobiloperatör kan göra är att ge dig ett gratis simkort / kontantkort till din mobil som du senare kommer att tanka på med pengar.

Jämför kontantkort och hitta fram till den billigaste lösningen för dig

Här på hemsidan hjälper vi dig att jämföra alla olika kontantkort för att vi vill hjälpa dig att hitta den operatören och den prisplanen som vi tror passar just dig bäst och även ditt användande bäst i förhållande hur din telefon användning ser ut. Det enda som du behöver att ha för att komma igång med ditt surfande, snackande och messande är ett helt vanligt startpaket som innehåller ett kontantkort i form av ett simkort från en av dem olika mobiloperatörerna Comviq, Hallon, tre (3), halebop, Telenor, vimla telia, tele 2. simkort, kontantkort gratis. 

 

Vi på simkort vill ju även att du enkelt skall kunna jämföra alla olika mobiloperatörer helt fritt på en och samma site och samt att du skall få en opartisk informativ läsning gällande de olika operatörernas fördelar och nackdelar. Som vi vet kan det självklart vara väldigt svårt som kund att välja rätt mobiloperatör och prisplan om man ska behöva surfa in på varje enskild mobiloperatörs hemsida, webbsida och behöva läsa sig till om vad som är bra eller vad som är dåligt med dem olika operatörerna enligt dem själva. Och oftast så framkommer inte speciellt mycket kritik via deras egna sidor om dem själva

Gratis kontantkort till din mobiltelefon eller surfplatta

 

Vi har som vi nämnde ovan enbart valt att sätta upp en lista på de olika mobiloperatörerna här på sidan som kan erbjuda ett gratis kontantkort till sina kunder och sina i framtiden blivande kunder. Vi tycker inte att det skall behöva kosta pengar för att bli kund. 

 

Därför har du möjligheten här på vår sida att alltid vara säker på att den mobiloperatör som du slutligen bestämmer dig för att skaffa också erbjuder dig ett helt gratis startpaket som innehåller ett gratis kontantkort som du får hemskickat direkt i din brevlåda eller postlåda helt utan kostnad, kontantkort, simkort.

Dem olika fördelarna med ett simkort och kontantkort

Fördelen med ett kontantkort framför ett mobilabonnemang är att du framför allt har full koll på dina mobilräkningar och du då slipper räkningar och tråkiga fakturor helt och hållet och istället enkelt tankar på ditt kontantkort när pengarna börjar ta slut eller du behöver använda det igen. Du kan aldrig heller ringa eller smsa för mycket och på så sätt gå minus, utan när dina pengar är slut så är dem slut och då är det slutringt och för att ringa igen så behöver du tanka på ditt kontantkort, du kan alltid ta emot samtal som är gratis såklart.

 

Men om du däremot istället har ett jämför mobilabonnemang så kan din pott alltid överskridas och detta kan som många vet bli en väldigt dyr historia, och inte minst om du har ett barn i din familj som har tillgång och är en användare utav ett jämför mobilabonnemang då din mobil förbrukning alltid faktureras i efterhand och du inte ser problemet förrän det redan har skett. Det samma gäller när du är utomlands och har glömt att stänga av roamingen eller råkat ringa en massa dyra samtal till ditt hemland eller liknande då kan det bli en väldigt dyr historia och ett kontantkort har en massa fördelar vid sånna här tillfällen. 

 

Det är idag en väldigt stor konkurrens inom telekombranschen, något som också leder till att allt fler mobiloperatörer vill pressa ned priserna. Säg att du kanske inte blir nöjd med den mobiloperatör du har i dagsläget och önskar att byta till en annan mobiloperatör som erbjuder gratis kontantkort. Då kan du med ett gratis kontantkort, simkort alltid byta hur mycket du vill då du aldrig är bunden till en speciell operatör och inte har några uppsägnings eller bindningstider. Något som även håller på att försvinna på mobilabonnemangen nu för tiden. Jämför mobilabonnemang på www.mobilabonnemanget.se

Hur Beställer jag ett gratis kontantkort hem till min brevlåda

Ta chansen nu och ring ännu billigare med ett alldeles eget gratis kontantkort ifrån några av de populäraste mobiloperatörerna som vi listar här på www.simkort.se. Men med en väldigt hård konkurrens mellan dem olika operatörerna inom telekombranschen så har priserna på mobiltelefoni och abonnemang och kontantkorts lösningar sjunkit rejält dem sista åren. Trots att det sitter så många kvar i väldigt gamla och väldigt onödigt dyra prisplaner.

 

Med prisplanen fast pris så får du den absolut i svenska hem vanligaste prisplanen som finns dagsläget. Alla samtliga mobiloperatörer som vi listar här på simkort.se erbjuder dem dig ett gratis kontantkort och simkort med möjlighet att få prisplanen till ett fast pris. Simkort och kontantkort är en mycket mycket bra form av telefonlösning då du helt själv kan välja din prisplan för respektive månad och betala helt utifrån hur mycket du ringer och smsar och aldrig kunna betala för mycket.

Tänk på att det finns alltid flera olika faktorer som du behöver att tänka på när du som kund skall välja mobiloperatör, bland annat vilken mobiloperatör dina vänner & bekanta har? En annan sak du behöver tänka på är hur täckningen ser ut just på den platsen där du bor? Du kan läsa mer om alla dem olika mobiloperatörerna här på våran hemsida. Du kan även beställa hem ett gratis kontantkort och testa dig fram för att hitta ett bra gratis simkort. Jämför kontantkort, jämför simkort. www.mobilpart.se


 • Sveriges nöjdaste kunder flera år i rad
 • Sveriges bästa täckning, ingår i Telias nät
 • Fria sms till hela världen

Mer info & beställ


 • Världsledande mobiloperatör i Europa
 • Fri surf på musikstreaming som Spotify
 • Ungdomsdeals för dig mellan 18-27 år

Mer info & beställ


 • Sveriges billigaste Fastpris
 • Först i Sverige med kontantkort sedan år 1997
 • Supersnabb surf, upp till 80 mbit/s i 4G-nätet

Mer info & beställ


 • Bland Sveriges billigaste prisplaner
 • Exklusiva student och senior-rabatter
 • Alltid fast pris

Mer info & beställ