Med den senaste versionen av IWorks är möjligheter

Med den senaste versionen av IWorks är möjligheter

I och med releasen av Iphone 7 och Apple Watch series 2 så släppte man även nya versione av Iworks som tillåter dokument redigering av flera parter i realtid. Det går till så att flera användare kan vara inne i ett dokument samtidigt och göra ändringar, samtidigt som dem andra parterna ser förändringarna samtidigt som dem sker. Detta är perfekt när man arbetar flera personer på ett och samma projekt, både i arbetslivet och som studerande.

 

Det var på tiden att Apple kom med den här funktionen till Iworks då Microsoft och Google haft det i flera år på sina egna program. Det har heller inte kostat några pengar om man haft office 365 eller sharepoint.

 

Hur smidigt är det inte att du kan sitta hemma på din terass med din nyinköpta Iphone 7 och redigera ett program i Pages, medans din kollega i New york kan se ändringarna i Realtid på sin Mac Book Pro på sitt kontor?

 

Apples förhoppning med den nya versionen är att starkare kunna konkurera med Microsoft och deras program som ingår i office programmet som alltid varit väldigt populära.

 

 

 

 

Är du inte en van Apple användare så ska vi här nedan gå igenom dem olika programmen som du får med till din Apple dator och som underlättar ditt kontorsarbete rejält.

 

Keynote

 

Först ut på listan har vi Keynote som är Apples motsvarighet till Microsoft powerpoint, här gör du enkelt proffesionella presentationer och med ett par enkla musklick så gör du snygga effekter, bilder och lägger till slider osv. Keynote är designat så att det skall finnas oändligt med funktioner för den vana användaren men ändå vara enkelt för den ovana användaren. Ett program som passar alla helt enkelt om du så är ett proffs eller det är första gången du använder en dator.

Perfekt till den stora familjen.

 

 

 

Numbers

 

 

Numbers, siffrornas motsvarighet till Pages. Istället för att skriva rena dokument eller göra snittsiga presentationer så kan du här redigera en stor mängd olika statistiska diagram och annat som har med siffror och statistik att göra. Du kan presentera dina resultat i flera olika grafer och layouter och endast din fantasi sätter stopp för vad du kan göra. Ett absolut måste om du för mycket statistik, men även väldigt händigt program om du enbart vill ha koll på din privata ekonomi.

 

 

Icloud

 

Om du aldrig har hört talas om Icloud så har du säkert tidigare hört talas om Dropbox eller molntjänster som erbjuds lite grann överallt?

Icloud är Apples egna molntjänst och är ett väldigt bra sett för att kunna dela dina dokument mellan alla dina enheter och även kunna nå dem på andra enheter genom att logga in på www.icloud.com 


 • Sveriges nöjdaste kunder flera år i rad
 • Sveriges bästa täckning, ingår i Telias nät
 • Fria sms till hela världen

Mer info & beställ


 • Världsledande mobiloperatör i Europa
 • Fri surf på musikstreaming som Spotify
 • Ungdomsdeals för dig mellan 18-27 år

Mer info & beställ


 • Sveriges billigaste Fastpris
 • Först i Sverige med kontantkort sedan år 1997
 • Supersnabb surf, upp till 80 mbit/s i 4G-nätet

Mer info & beställ


 • Bland Sveriges billigaste prisplaner
 • Exklusiva student och senior-rabatter
 • Alltid fast pris

Mer info & beställ